VIDEO: Joe Biden sekoaa sanoissaan totaalisesti

23.02.2022

Sosiaalisessa mediassa leviää Suomessa melko vaatimattomalle huomiolle jäänyt tapaus, jossa presidentti Joe Biden sekoaa sanoissaan totaalisesti.

Biden oli Super Bowl -viikonloppuna haastateltavana NBC:n “News exclusive” -ohjelmassa, jossa yritti puolustaa USA:n vetäytymistä Afganistanista. Katso videolta, kuinka Biden suoriutuu tehtävästä.

Myös Donald Trump on aktivoitunut viime aikoina yhteiskunnallisesti. Sen lisäksi, että julkaisi juuri oman sosiaalisen median alustansa, Truth Socialin, hän on ottanut kantaa maailmanpolitiikkaan.

Trump varoitti, että Putinin Ukraina-operaation jälkeen “Kiina on seuraava”. Trumpin mukaan Kiina hyökkää Taiwaniin Bidenin kelvottoman johtamisen takia.

“He odottavat olympialaisten jälkeen. Nyt olympialaiset päättyivät. Katsokaa sekuntikellonne” Trump sanoi.

Kiina ei tunnusta Taiwania valtiona vaan pitää sitä itselleen kuuluvana manner-Kiinasta irtautuneena maakuntana.

New York Postin mukaan Trump myös kehui Putinin strategiaa nerokkaaksi.

Ilmeisesti Trump tarkoitti strategialla Putinin “manööveriä” tunnustaa ensin osa Ukarainaa itsenäiseksi valtioksi ja sitten ryhtyä “puolustamaan” tätä juuri itsenäiseksi julistamaansa osaa.

Trump sanoi, että samanlaista taktiikkaa voisi soveltaa USA:n ja Meksikon rajalla. Trumpin mukaan Putin ei olisi hyökännyt Ukrainaan, mikäli hän olisi yhä  presidentti.