Mainosta Puopolon Tube-kanavalla – tavoitat
25-54 -vuotiaat miehet.


Tsekkaa alla olevalta videolta, miksi mainonta Tubessa kannattaa!

Kiinnostavaa, tehkää tarjous!

Lähetä viestiä alla olevalla lomakkeella.

Otamme sinuun yhteyttä!

Youtube Myynti

MItä mieltä muut ovat?

Yhteistyö Ivanin kanssa on helppoa, nopeaa ja hauskaa. Hän on poikkeuksellisen oma-aloitteinen, kokeileva ja idearikas. Mikä parasta, hän saa ihmiset aktivoitumaan ja sehän näkyy tietysti myynnissä. Huipputyyppi!

– Katariina Kuusiluoma, Lakitoimisto Lexly

Meille tämä on ollut hyvä keino tavoittaa iso määrä ihmisiä. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja olemme saaneet hyviä tuloksia. Helpoin vaikuttajayhteistyön muoto, minkä olemme tehneet. Tässä ei makseta tyhjästä!

– Iiro Perminkangas, Omago

Ivanin kanssa kaikki meni juuri niin kuin olimme sopineet. Hän muokkasi promomme rentoon ja luontevaan tyyliinsä sopivaksi. Lopputulos oli erittäin hyvä ja saimme lukuisia yhteydenottoja. Voin hyvällä omatunnolla suositella!

– Harri Sund, Remeca Invest

Yhteistyö Ivanin kanssa oli tehokasta, sovitun mukaista ja suoraviivaista. Ivan tutustui tuotteeseemme hyvin ja oli helppoa tehdä kaupallinen yhteistyö. 

– Olavi Wuorimaa, Estateguru

Ivanin kanssa työskentely on ollut palkitsevaa. Hän todella pyrkii hakemaan loogisuuden asioihin. Ivan on avoin mieleltään ja omaa korkean ammatillisen pätevyyden. Asiat tehdään ammattitaitoisesti, laadukkaasti ja huolellisesti!

– Jari Kolehmainen, Talousverkko