Matt Walsh on kiusallinen piikki vasemmiston persauksissa – siksi fasismileimaus käy taas kuumana

Hypätäänpä ajassa muutama vuosi taaksepäin ja muistellaan, kuinka maailma kävi vain millimetrin päässä Totalitaarisesta Tuhosta ja Dystopiasta. Puhun tietenkin professori Jordan Petersonista, joka ampaisi maailmanmaineeseen vastustamalla “väärinsukupuolittamisen” kriminalisointia Kanadassa. 

Kun tieto Petersonista saavutti Suomen, oli johtopäätös selvä. Kyseessä on akateemikon valeasuun naamioitunut sovinisti-fasisti, joka haluaa riistää vähemmistöjen oikeudet ja tunkea heidät uuniin. Jos Petersonia ei vaienneta heti, kaikki maailman valkoiset miehet liittoutuvat ja 1930-luvun Saksa käynnistyy taas! Tämä on menoa nyt!

********** Kuvassa Matt Walsh **************

Sitten Peterson kävi Kulttuuritalolla puhumassa ja paljastui, että kaverihan onkin tavanomaista self help -kamaa jutusteleva psykologian professori. Öyhöttäminen loppui, mutta kysyntä öyhöttämiselle jäi.

Niinpä Matt Walsh -niminen some-persoona on nyt korvannut Petersonin. Walsh on punaisen päädyn uusi Virallinen Fasisti.

KUKA ON MATT WALSH?

Matt Walsh on kristitty oikeisto-konservatiivi ja noussut USA:n kulttuurisodassa vastustamaan kovaäänisesti gender-ideologian pahimpia uhkakuvia, kuten alaikäisille suunnattuja hormonihoitoja ja kirurgisia toimenpiteitä. Hän on Daily Wire -nimisen oikeistomedian keskeinen hahmo Ben Shapiron ohella.

Walshin ylivoimaisesti suurin hitti on hänen vuosi sitten julkaisemansa dokumentti “What is a woman?” Dokumentissa Walsh kiertelee ympäri USA:ta kyselemässä, mitä tarkoittaa sana “nainen”. Niin sanotut gender-asiantuntijat sekoilevat vastauksissaan ja kehäpäättelevät itsensä tämän tästä suohon. Ruudulle vyöryvät tapahtumat ovat kiusallista mutta opettavaista katsottavaa. Lisää dokumentista täällä.

Nyt dokumentti on tullut kaikkien nähtäväksi Twitteriin ja tätä kirjoittaessa sillä on noin 151 miljoonaa näyttökertaa. Walsh on siis äärimmäisen rasittava piikki USA:n kulttuurisodan vasemman laidan takalistossa.

Muutamia vuosia sitten, kun Walshin suosio vasta orasti, USA:ssa vasemmisto aisti, mitä on tulossa. Niinpä se teki niin kuin aina tekee: alkoi sovitella vastustajan päähän fasistin hattua. Koska Suomessa apinoidaan kaikki USA:sta, sama laulu raikaa täällä.

Jotta totuutta pysyisi matkassa edes murunen, selitetäänpä hiukan taustaa.

Walsh kertoi vuonna 2019, että oli saanut yhteydenoton kansalaiselta, joka oli ehdottanut, että Walshin pitäisi lisätä Twitter-bioonsa tarkenne ”teokraattinen fasisti”.

Tästä alkoi Walshin sarkastinen performanssi. Ensin hän teki työtä käskettyä ja lisäsi bioonsa tarkenteen ”teokraattinen fasisti”. Sen jälkeen hän kirjoitti kolumnin, jossa kertoi ”teokraattisen fasisminsa” opinkappaleet. Esimerkiksi kolumnin puolivälin paikkeilla oppeja kuvaillaan näin:

“Kaikki Teokraattisen USA:n lait eivät toki olisi tiukasti uskonnollisia. Uhraan esimerkiksi viipymättä jokaisen, joka ei palauta ostoskärryjään paikoilleen, yrittää avata small talkin hississä, käyttää Ranch-maustettua kastiketta, pureskelee ruokansa suu auki tai kävelee liian hitaasti jalkakäytävällä. Kaikki Teokraattisen USA:n lait voidaan muuttaa, peruuttaa tai laajentaa milloin tahansa, mistä tahansa syystä, ilman mitään ilmoitusta. Kuitenkin onneksi kaikista juridisista seuraamuksista selviää mojovalla lahjomisella.”

Sama absurdius läpäisee kolumnin alusta loppuun. Se on siis täysi vitsi, mikä ei ole epäselvää yhdellekään oikeustoimikelpoiselle lukijalle.

Walsh edustaa kuitenkin kaikkea sitä, mitä vasemmisto USA:n kulttuurisodassa vihaa. Siksi nyt toistuu sama kuin Jordan Petersonin kanssa aiemmin: Öyhöistö näkee oman agendansa kannalta epäedullisen ihmisen, ottaa käteensä spray-pullon ja yrittää töhriä kohteen niin pahoin kuin mahdollista.

Sitten vain toivotaan, ettei yleisö saa koskaan tietää totuutta.