Whoopi Goldberg erotettiin väliaikaisesti tv-ohjelmasta – viettää nyt aikansa perehtymällä holokaustiin

08.02.2022

Juontaja Whoopi Goldberg erotettiin väliaikaisesti ABC:n The View -ohjelmasta, kun hän virheellisesti väitti, ettei holokaustissa ollut kyse rodusta. Nyt hänen kerrotaan viettävän aikansa perehtyen holokaustiin.

“Whoopi ottaa erottamisen tosissaan. Hän aikoo pitää matalaa profiilia seuraavat kaksi viikkoa, jotta ymmärtäisi paremmin sanomisiaan”, kertoo lähde Hollywood Lifelle. “Hän käyttää seuraavat kaksi viikkoa perehtyäkseen paremmin holokaustiin ja sen aikana tapahtuneisiin kauheuksiin.”

Whoopi Goldberg erotetaan kahdeksi viikoksi. Goldberg oli väittänyt eräässä ohjelman jaksossa, ettei holokaustissa ollut kyse rodusta.

ABC Newsin johtaja Kim Godwin kertoi, että Goldberg erotettaisiin hänen väärien ja loukkaavien holokaustikommenttiensa vuoksi.

“Vaikka Whoopi on pahoitellut kommenttejaan, olen pyytänyt häntä pohtimaan sanojensa vaikutusta, Godwin sanoo. “Koko ABC News -organisaatio osoittaa solidaarisuutta juutalaisille kollegoillemme, ystävillemme ja yhteisöllemme.”

“Whoopi meni aivan liian pitkälle.”

The New York Post kertoi, että Goldberg on raivoissaan erottamisesta ja tuntee tulleensa nöyryytetyksi.

“Goldbergin mielestä ABC:n johto käsitteli asian väärin. Omasta mielestään hän oli tehnyt riittävästi pyytäessään anteeksi useaan otteeseen. Hänen egoaan on loukattu ja hän kertoo aikovansa lopettaa The View -ohjelmassa”, lähde kertoi New York Postille.

Ennen Goldbergin erottamista The New York Postin juorupalstalla sanottiin, että tv-yhtiön työntekijät ja johtajat olivat raivoissaan Goldbergin kommenteista.

“ABC:n työntekijöiden ja Disney Networkin johtajien mukaan Whoopi meni aivan liian pitkälle. Whoopi on nyt pahassa liemessä. Monet yrityksessä uskovat, että Whoopi on tämän jälkeen liian kiistanalainen juontaja ohjelmaan,” sisäpiiriläinen ABC:lta kertoo.

Lähde: The Daily Wire