Sensuuri iski! Valtuutetun mielipide koronatoimia vastustaneista mielenosoituksista poistettiin

Puopolo.fi julkaisee asiallisia, perusteltuja ja laillisia mielipiteitä, jotka on sensuroitu niiden alkuperäiseltä alustalta. Julkaisut ovat aina kirjoittajansa henkilökohtaisia näkemyksiä eivätkä edusta Puopolon mielipiteitä.

Löydät sensuroidut julkaisut yläpalkin valikosta “Lukemista” tagilla “Sensuuri iski”. Lue lisää juttusarjasta artikkelin lopusta.

SENSUROITU JULKAISU: KAUPUNGINVALTUUTETUN MIELIPIDE KORONATOIMIEN VASTAISISTA MIELENOSOITUKSISTA

20.3.2022 Helsingissä järjestettiin kaksi koronatoimia vastustanutta mielenosoitusta. Raaseporin kaupunginvaltuutettu Tatu Tyni kirjoitti Uuden Suomen blogiinsa alla olevan kommentin mielenosoituksista. Julkaisu poistettiin.

Tatu Tynin mielipide muokkaamattomana:

“Helsingissä järjestettiin mielenosoitus nykyistä menoa vastaan. Tapahtuman hyvän hengen voi todeta tästä striimistä.
https://tokentube.net/l/3074715464/Jatkuu

Miten Suomessa ollaan tultu tähän pisteeseen, että kansa nousee sortoa vastaan?

1990-luvun lama oli itse aiheutettu, jotta Suomi saatiin ajettua Euroopan unioniin. Asian on hyvin dokumentoinut Jorma Jaakkola.
http://jormajaakkola.fi/

Mitä tapahtui Nokian kännykän alasajossa?

Asia on hyvin aukaistu Alfa TV:n ohjelmassa Isäntänä Tapani Ruokanen – vieraana Hannu Krogerus. Laamanni Hannu Krogerus kysyy EU:lta miksi poliisi ei tutki 25 000 ihmistä työllistäneen suomalaisen kännykkäyhtiö Elcotegin konkurssia?
https://www.permanto.fi/fi/player/vod?assetId=71158461
Kohdasta 14m13s eteenpäin kerrotaan, että Suomessa oikeudenmukaisuus ei toteudu. Kohdassa 16m18s aukaistaan, että Elcoteg ajettiin konkurssiin ja sen varallisuus katosi taivaan tuuliin. Kohdasta 23m50s eteenpäin puhutaan Nokian petoksesta. Kohdassa 31m48s aukaistaan mikä oli pankkien rooli Elcotegin teurastamisessa – pankkisyndikaatti teki likaisen työn. Kohdassa 39m kerrotaan, että Nokia oli tehnyt päätöksen, syistä joita ei tunneta, siirtää eurooppalainen sopimusvalmistus Kiinaan. Kohdassa 45m30s puhutaan, että Nokia on pyhä lehmä, johon ei saa koskea. Kohdassa 49m10s todetaan, että Suomen huoltovarmuus on osoittautunut kuplaksi.

Entä miten hoidetaan suomalaista teollisuutta koronan aikana?

Tässä pääministeri tukee suomalaisen teollisuuden siirtymistä ulkomaille.
https://www.youtube.com/watch?v=qGL-WgplDcc

Usean vuosikymmenen aikana Suomi on järjestelmällisesti ajettu alusmaaksi, jossa järkevät kansakuntaa edistävät asiat eivät etene. Tästä on hyvä esimerkki suomalainen koronarokote, joka edistyy kivikkoisesti. Iltalehti 15.1.2021: “Helsingin yliopiston virologian professori Kalle Saksela totesi, että rokotehanke on saanut suoraa julkista rahoitusta nolla euroa.”
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3181d8ce-19ce-4d41-a214-5bab78e292a9

Koronan varjolla tuhotaan lopullisesti suomalainen yhteiskunta. Kun kuntavaalejakin siirretään, mitä tahansa voi tapahtua. EU ajaa meidät eurostoliittoon.

20.3.2021 tullaan muistamaan historiassa päivänä, kun Suomen kansa nousi sortoa vastaan.”

TUE PUOPOLOA PATREONISSA!

Yleisöllä on oikeus tietää, mitä yhteiskunnassa ajatellaan. Demokratiassa ei ole vääriä vaan erilaisia mielipiteitä. Sensuuri iski! -juttusarjassa julkaisemme muualla sensuroituja, asiallisia, perusteltuja ja laillisia näkemyksiä.

Mikäli olet joutunut sensuurin kohteeksi, lähetä poistettu julkaisusi osoitteeseen puopolotube@gmail.com otsikolla “SENSUURI ISKI”. Kerro mistä, milloin ja miksi julkaisu poistettiin. Liitä mukaan myös mahdollisuuksien mukaan näyttöä poistosta.

Puhu ja anna toisten puhua!