Sensuuri iski! Päivi Räsäsen Pride-kriittinen mielipide sai lähtöpassit

Yleisöllä on oikeus tietää, mitä yhteiskunnassa ajatellaan. Puopolo.fi julkaisee asiallisia, perusteltuja ja laillisia mielipiteitä, jotka on poistettu niiden alkuperäiseltä alustalta. Julkaisut ovat aina kirjoittajansa henkilökohtaisia näkemyksiä eivätkä edusta Puopolon mielipiteitä.

Löydät kaikki sensuroidut julkaisut yläpalkin valikosta “Lukemista” tagilla “Sensuuri iski”. Lue lisää juttusarjasta artikkelin lopusta.

SENSUROITU JULKAISU: PÄIVI RÄSÄSEN PRIDE-IDEOLOGIAA KRITISOIVA MIELIPIDEKIRJOITUS

Kansanedustaja Päivi Räsäsen julkaisi alla olevan tekstin Uuden Suomen blogissaan. Teksti poistettiin sääntöjen vastaisena.

Tässä Räsäsen kirjoitus muokkaamattomana:

Pride-ideologiasta on voitava käydä myös kriittistä keskustelua

Kolme vuotta sitten julkaisin twitter/facebook – päivityksen, josta käynnistyi edelleen etenevä oikeusprosessi. Käräjäoikeudesta tuli vapauttava päätös, mutta käsittely etenee syyttäjän valitettua hovioikeuteen.

Seison sanojeni takana. Pride- ilmiössä ei ole kysymys vähemmistön ihmisoikeuksista vaan seksuaalipoliittisesta ideologiasta. Pride-tapahtuma kertoo olevansa ihmisoikeuksien, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon asialla. Nämä ovat hyviä, luovuttamattomia arvoja, jotka nousevat kristillisestä ihmiskuvasta. Jokainen ihminen on luotu Jumalan kuvaksi ja on siksi yhtä arvokas. Jokainen ihminen, missä tahansa vähemmistössä tai enemmistössä, on Jeesukselle rakas. Ihmisarvoa on tärkeää puolustaa.

Tosiasiassa Pride-tapahtumassa kyse on kuitenkin poissulkevasta poliittisesta kampanjasta luonnontieteellisiä tosiasioita ja Raamatusta nousevaa kristillistä ihmiskuvaa vastaan. Pride-ideologian tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiinsä ja isäänsä sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa.

Pohjimmiltaan ei ole kysymys heikossa asemassa olevien ihmisoikeuksista vaan valtaapitävän poliittisen, liike-elämän, median ja surullista kyllä jopa kirkollisen eliitin poissulkevasta ideologisesta tavoitteesta määritellä todellisuus ja moraali uudella tavalla. Pride-tapahtumassa ihmisoikeuksia käytetään savuverhona, jonka takana ovat biologiselle todellisuudelle vieraat lakihankkeet sukupuolen moninaisuudesta, lasten transhoidoista sekä äitiyden ja isyyden korvaamisesta sukupuolineutraalilla vanhemmuudella.

Sukupuolia ei ole monta, vaan kaksi. Myytti ”väärään sukupuoleen syntymisestä” on vaurioittanut yhä useamman nuoren elämän pysyvästi. Naista ei voi ”korjata” mieheksi tai päinvastoin leikkauksin ja hormonihoidoin. Pride-julistukset eivät muuta sitä tosiasiaa, että vain mies ja nainen voivat yhdessä saada lapsia. Suuri osa suomalaisista pitää avioliittoa edelleen vain miehen ja naisen välisenä. Tämä tosiasia tulee pystyä myös julkisuudessa sanomaan ja kuulemaan ilman vaientamista, ilman cancel-painostusta.

On surullista, että Pride-tapahtuman sateenkaarileimaa hakevat yhä useammat tahot, joissa mukaan joutuvat nekin, joiden arvopohjaa sateenkaareva ideologia ei edes hyväksy. Vaarallisinta on, että pride-ideologia kaventaa merkittävästi sanan- ja uskonnonvapautta, jotka myös ovat perus- ja ihmisoikeuksia. Toisinajattelijat, vaikkapa Raamatun ihmiskuvaan tai sukupuolen käsityksessään luonnontieteeseen nojautuvat, leimataan foobikoiksi tai vihaajiksi. Tällainen ei ole suvaitsevaisuutta vaan tämän ajan ideologista totalitarismia.

Demokratiassa ei ole vääriä vaan erilaisia mielipiteitä. Sensuuri iski! -juttusarjassa julkaisemme muualla sensuroituja, asiallisia, perusteltuja ja laillisia näkemyksiä.

Mikäli olet joutunut sensuurin kohteeksi, lähetä poistettu julkaisusi osoitteeseen puopolotube@gmail.com otsikolla “SENSUURI ISKI”. Kerro mistä, milloin ja miksi julkaisu poistettiin. Liitä mukaan myös mahdollisuuksien mukaan näyttöä poistosta.

Puhu ja anna toisten puhua!