Murtovaras söi, kävi kylvyssä ja jätti 200 dollaria rikotusta ikkunasta

08.02.2022

Aseistautunut murtovaras söi katkarapuja, joi olutta ja kävi kylvyssä. Sen jälkeen tunkeutuja pahoitteli tapahtunutta ja jätti 200 dollaria rikotun ikkunan korjaamiseksi. Hän oli kertonut asunnon omistajalle tarvinneensa vain lämpimän nukkumapaikan.

Oikeuden asiakirjojen mukaan Santa Fen poliisi sai tiedon asiasta sunnuntaina, kun asunnon omistaja ilmoitti menneensä kotiin, jossa vastassa oli ollut kiväärillä aseistautunut mies. Tunkeutuja oli 34-vuotias Teral Christesson.

Soittaja kertoi poliisille Christessonin syöneen katkarapuja ja juoneen olutta, kun hän oli saapunut kotiinsa. Asiakirjojen mukaan tunkeutuja oli pahoitellut tapahtunutta asunnon omistajalle ja sanonut tarvitsevansa vain nukkumapaikkaa. Tämän jälkeen hän oli jättänyt 200 dollaria tuolille, pakannut aseensa ja lähtenyt rauhallisesti.

Christessonin uskotaan murtautuneen taloon rikotun ikkunan kautta. Asunnon omistaja arvioi ikkunan vaihdon maksavan 200 dollaria, The New Mexican -lehti uutisoi.

The Albuquerque Journal -lehden mukaan asunnon omistaja kertoi poliisille tunkeutujan olleen äärimmäisen nolostunut ja anteeksipyytelevä.

Kun Christessonilta kysyttiin miksi hän oli talossa, hän kertoi pakenevansa jotakuta, kun hänen perheensä oli tapettu Itä-Texasissa. Hän kertoi ajaneensa autoa, mutta auto oli hajonnut noin 160 kilometrin päähän Santa Festä.

Huomaavainen tunkeutuja kuitenkin pidätettiin seuraavana päivänä, kun hän rikosilmoituksen mukaan yritti aseella uhaten varastaa auton pikaruokaravintolassa Santa Fessä.

Ryöstön kohteeksi joutunut nainen kertoi odottaneensa ruokaa ravintolan autokaistalla, kun Christesson väitetysti lähestyi autoa ja vaati naista poistumaan autosta. Christesson kuitenkin pakeni naisen alkaessa soittaa auton torvea.

Poliisi otti Christessonin kiinni, kun hänet nähtiin kävelemässä kadulla myöhemmin samana päivänä.

Oikeuden asiakirjojen mukaan Christesson kertoi poliisille, että oli jäänyt lumimyrskyyn sunnuntaina ja murtautui taloon paleltumisen pelossa, The New Mexican -lehti uutisoi. Christesson sanoi ikkunan rikkomisen tuntuneen pahalta. Autonkaappausyrityksestä hän kieltäytyi puhumasta.

Christessonia syytetään törkeästä murtovarkaudesta, varkaudesta ja omaisuuden vahingoittamisesta murtautumisen yhteydessä sekä törkeästä pahoinpitelystä autonkaappausyrityksen yhteydessä.

Lähde: New York Post