Maksu- ja toimitusehdot

Yrityksen tiedot

Y-tunnus: 2815095-9
Yritys: Enavo Oy
Osoite: Pursimiehenkatu 4-6, 00150 Hki
Puhelinnumero: 0408407105

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelupuopolo@gmail.com

Toimitus

Toimitamme tuotteet kaikkialle maailmaan. Toimituksissa käytetään ensisijaisesti Postin palveluita. Toimitusmaksu riippuu toimitusmaasta, ja siihen liittyvät kustannukset ilmoitetaan ja peritään maksun yhteydessä.

Pyrimme lähettämään tuotteet viiden arkipäivän kuluessa. Asiakas on itse vastuussa kaikista EU:n ulkopuolelta tulevien tilausten tulli- ja verokustannuksista. Huomioi, että toimitusaika Suomen ulkopuolelle voi olla jopa 14 arkipäivää.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Vaihto ja palautus

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ole ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelupuopolo@gmail.com.

Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, myyntikuntoinen, alkuperäispakkauksessa ja sisältää kaikki tuotteen osat. Vaihto tai palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanotosta.

Vaihda tai palauta tuotteet käyttäen Postin asiakaspalautusta. Alkuperäisen tilauksen lähetyskuluja ei palauteta. Palautuksen (pois lukien reklamaatiot) hyvitettävästä summasta vähennetään palautuskulut.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.